![]() |
#1 |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
![]() Pozdrav svima,
Nije me bilo neko vreme ni na forumu ni na blogu, pa evo me opet u punom pogonu, nadam se ![]() Moram sa nekim da podelim svoje muke sa racunarom u protekle tri nedelje... ![]() Elem, krenem ja u upgrade. Silom prilika doduše jer je "crkla" matična ploča. "Crknuta" ploča je iz familije Gigabyte udata za AMD Athlon 64 3200+ sa švalerom od 1 giga rama. Kad je "crkla" keva ploča reših da se ratosiljam i ostatka familije, pošto udavati AMD-a ponovo ne ide, a i ne isplati se. Pregazilo ga vreme. Ok, šta je tu je. Gledao sam malo, a pošto mi je bila frka za komp, na brzaka izaberem novu kevu ploču (Gigabyte P35-DS3R), mlada nema ni mesec dana ![]() E sad, sve naizgled radi, ali nekako krševito. Trese, lupa, udara, odnos FSB:MEM 1:1 tako samo mogu jaaaa ![]() Ovo naravno traje. Danas sam zahvaljujući firmi Imtel Computers (ako je ovo reklama koja ne sme da se vidi, obrišite ![]() Elem, ispostavilo se da neispravam DVD-CD u kombinaciji sa kilavom memorijom zna da pravi takva #$#nja da je to neviđeno. Naravno, kada to sve naizgled radi dobija se prava pravcata svadba sa sve pevanjem i pucanje (prozora u ovom slučaju, a i u ostalim slučajevima ![]() Inače, hardver mi nikad nije bio previše interesantan, ali nisam ni totalni duduk. Sklopio sam dosta računara do sada, ali ovaj mi je "#"$# kevu ![]() Da ne kažem da sam u celu priču nadogradnje ušao optimistično (ma to je samo zamena ploče procesora i memorije) a kažu da je optimizam najčešće posledica nedostatka informacija. poz, GR
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Muke pejmentovske | Eniac | e-Business | 8 | 08. 09. 2010. 14:09 |
Muke sa DNS serverom | Peca | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 9 | 02. 11. 2007. 17:47 |