Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Helo
Nemam preterano iskustva sa kreiranjem CD prezentacija pa mi je potreban savet. Imam recimo kataloski sajt u PHP-u i potrebno mi je "pretociti" ga u CD prezentaciju. E sad, kako to ne moze da ostane PHP, da li znate neki alat koji bi sajt konvertovao (brzo i jednostavno - daj Boze automatski) u formu koja moze da bude prebacena na CD. pretpostavljam da je najbolja varijanta da se konvertuje u HTML, mada bi mi svaki savet dobro dosao. Cheers Cony |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Mac OS X Dashboard widget za konvertovanje dinara/evra/dolara po srednjem kursu NBSa | kaizen | Code snippets | 13 | 20. 04. 2009. 12:59 |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 19:21 |
Struktura web sajta | duca | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 08. 05. 2008. 15:49 |
Konvertovanje u flash video | ljtruba | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 22. 12. 2007. 00:36 |
Redesign sajta | Goran Cirkovic | Web site, dizajn i multimedia | 4 | 08. 12. 2007. 09:50 |