|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Dali bi neko mogao da mi objasni kako da namestim/promenim izmenu dozvola direktorijuma za pisanje-brisanje (chmod 777, 755 etc..) na lokalnom apache serveru.
Probao sam da se konektujem na lokalni server sa cuteftp-om ali bez uspesno, pa sam onda napravio i pokretao php fajl sa chmod funkcijom i 'ciljao' na zeljeni direktorijum, ali ponovo bez uspeha. Zadnje sto sam probao bilo je da iz dreamweavera promenim dozvolu na folderima kao i da direktno iz osobina foldera (win interfejs) promenim read-only alitribut, ali ni to nije rodilo plodom. Dali neko moze da mi pomogne ili kako da se konektujem sa cuteftp programom na localhost (znam kako da na online serveru iz programa menjam dozvole) ili da na neki drugi nacin promenim dozvole direktorijuma? |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Spisak direktorijuma | bane06 | Marketing i SEO | 13 | 27. 05. 2009. 16:02 |
Zipovanje direktorijuma, za bekapovanje? | dootzky | PHP | 18 | 14. 02. 2009. 21:43 |
Rekurzivno listanje direktorijuma preko ftp | cvele | PHP | 5 | 22. 02. 2008. 16:18 |
Malo izmena | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 41 | 26. 01. 2006. 12:56 |
Liste free include web direktorijuma | cvele | Marketing i SEO | 0 | 01. 07. 2005. 22:26 |