|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2007
Hvala: 8
39 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Koristim disguise_curl funkciju koju sam pronasao među komentarima na http://www.php.net/manual/en/curl.constants.php.
Ta funkcija vrati sadržaj stranice kao string. Ja sada želim izvuci neke podatke iz toga stringa. To sam mislio raditi na način da krenem u petlji vaditi liniju po liniju iz string, te onda ispitivati da li mi u toj liniji ima nesto zanimljivo ili ne. Kako u PHP-u vaditi unutar petlje liniju po liniju iz string varijable ? Hvala |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ukloniti br tag i ramazak, tab, novi red sa kraja stringa. | mb_sa | Regular expression i htaccess | 5 | 08. 10. 2009. 14:25 |
Slanje cirilicnog stringa AJAX-om | Damjan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 9 | 18. 07. 2008. 02:31 |
Redirekcija .htaccess u zavisnosti od UserAgent stringa | bokacbl | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 16. 11. 2007. 18:07 |
Deo stringa | ljtruba | PHP | 1 | 20. 05. 2007. 07:41 |
kako iz utf8 enkodiranog stringa napraviti niz svih reči od bar 3 karaktera? | noviKorisnik | PHP | 4 | 08. 03. 2006. 23:58 |