Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Certified
|
![]() Ćao!
Napravio sam neku galeriju slika koja inače kao layout koristi tabele. Rešio sam da to promenim, tj. prebacimu u css, ali mi je zapelo kod vertikalnog poravnanja teksta! Ovako galerija treba da izgleda: ![]() ![]() Znači šitina je konstantna, dok visina slika varira, a tekst je poravnat sa dnom slike. Kako ovo odratiti pomoću div-ova i css-a? Unapred hvala! |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Flash OS Galerija + PHP citanje liste slika iz foldera i serviranje kao XML | MrSteel | Flash | 0 | 09. 01. 2008. 02:30 |
Raspored slika | Blood | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 14 | 08. 02. 2007. 17:48 |
Ceeses - galerija sa domaćih prostora | Dragan Babić | Web design, Layout, User Interface | 7 | 16. 09. 2006. 16:22 |
fenomenalna galerija | kalkulus | Opušteno | 1 | 06. 09. 2006. 14:50 |
BBC redesign - galerija poslatih radova | Denis_Radenkovic | Opušteno | 5 | 09. 07. 2006. 12:52 |