|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#22 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() - Treba da bude totalno "customizabilan": da mogu da promenim sve od shortcuts do samog ponasanja aplikacije (kako da radi indent, kako da se ponasa sa zagradama, navodnicima...)
- treba da mogu da mu napravim custom highlighting - treba da rade dobar code completition, ne kao neki "kucas 3 slova pa pritisnes ctrl+space" nego cim otkucam deo da mi napise ceo blok. - da mogu sam da dodajem te triggers - da mogu da uradim split window - da ima mocan find i replace (ukljucujuci regexp) - da mogu da uradim replace celih blokova teksta u svim izabranim fajlovima u direktorijumu i svim poddirektorijumima - da ima bookmarks u kodu - da mogu da selektujem tekst i izaberem komandu (ili još bolje shortcut) "Convert to UL" ili "convert to tables" ili šta god. To je ono iz glave čega sam se setio iz prve, i to je minimum zahteva.
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koji font koristite u editoru? | bluesman | Programiranje | 53 | 21. 10. 2009. 23:53 |
Tekst odsečen nakon karaktera koji sadrži umlaut | Ilija Studen | PHP | 8 | 02. 03. 2008. 08:19 |
koji JS menu koristite? | dootzky | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 17. 11. 2006. 21:32 |
Koji AV software koristite | dinke | Opušteno | 22 | 12. 03. 2006. 06:05 |
Koji framework koristite? | Ilija Studen | PHP | 3 | 19. 06. 2005. 18:25 |