|
Code snippets Razmena snippets, funkcija, dodataka, algoritama,... pod uslovom je da ste vi autor ili imate dozvolu autora ili da navedete autora uz odgovarajucu licencu. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Pošto me je uvek smaralo da idem na ove raznorazne sajtove za kurs dinara da bih izračunao šta mi treba, napravih sebi widget za konvertovanje sa ne-može-biti-jednostavnijim interfejsom
![]() Za sada samo USD, EUR i RSD jer meni to samo i treba (a verujem i drugima, eventualno bih još funtu ubacio). U pitanju je zvanični srednji kurs Narodne Banke Srbije. Testiran je na OS X 10.4, pa nek neko kaže da li radi i na Leopardu. Takođe, ima li dizajnera voljnog da dâ malo života ovom pačetu? ![]() ps: (nije baš code snippet, ali nisam bio siguran gde stavim temu pa nek je moderator baci gde treba) Poslednja izmena od kaizen : 19. 04. 2009. u 20:24. |
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje kaizen za poruku: |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
WP dashboard login problemi | acca | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 04. 10. 2010. 17:51 |
Konvertovanje dinamickog sajta | conica | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 29. 12. 2007. 01:05 |
Election 2008 Political Dashboard. | blogowski | Linkovi | 8 | 28. 12. 2007. 13:47 |
Konvertovanje u flash video | ljtruba | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 22. 12. 2007. 00:36 |