|
Domain Name Service (DNS) Sva pitanja vezana za DNS servere i domene |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Moderator
Expert
|
![]() This is a forwarded message
From: Bosko Radivojevic To: ztorbica@cri.rs, Clanovi skupstine <rnids-skupstina@mail-server.rnids.rs> Date: Monday, June 22, 2009, 11:33:09 PM Subject: [rnids-skupstina] Zahtev direktoru RNIDS-a ===8<==============Original message text=============== Dragi Zorane, pre svega, ton maila, uslovljavanje i "pretnja medijima" je, po meni, potpuno neprimereno vremenu u kome zivimo i organizaciji koju svi zajedno stvaramo vec dugo vremena. Potpuno mi je nejasna potreba da jedan clan skupstine pravi ovakve "ispade" i zaobilazeci juce usvojena pravila, postavlja ovakve zahteve na ovakav nacin. Dejan je VD direktora RNIDS i zadatak mu je da obavlja tekuce poslove. U njegovom radu ne pronalazim ni jedan razlog da mu treba pretiti na ovakav nacin. Kao sto sam rekao i na skupstini, za sva nezadovoljstva radom RNIDS i postignutim rezultatima jedina prava adresa je Upravni odbor. Direktoru RNIDS naloge izdaje Upravni odbor, a ne clanovi skupstine pojedinacno. Smatram da javnost rada vise ne predstavlja otvoreno pitanje i da su usvojena pravila vise nego precizna. Tome u prilog govori i diskusija koja se vodila na skupstini. Istina je da je i u periodu pre novih pravila postojalo dosta prostora da se javnost rada unapredi, ali, kao sto rekoh, adresa za zalbe je jasna. Upravni odbor ce na sastanku zakazanom za 30. jun razmatrati tumacenje novih pravila, a sasvim sam siguran da ce javnost rada biti jedna od vaznijih tema. Takodje, verujem da ce se na narednoj sednici imenovati clan UO koji ce se baviti kontrolom finansija RNIDS, kako novousvojena pravila i nalazu. Tokom diskusije na skupstini je zakljuceno da treba doneti akt koji bi regulisao objavljivanje podataka u skladu za vazecim zakonima i propisima. U svakom slucaju, za pomenuti naredni sastanak UO predlozicu da ovaj zahtev bude jedna od tema, koja ce, nadam se, rezultovati izvestajem koji ce biti u skladu sa zakonom, a pri tome dovoljno obiman i detaljan. Ne postoji nista pogresno u potpunom informisanju skupstine i javnosti o finansijama RNIDS, ali to moramo da uradimo na strukturisan i zakonit nacin. Puno pozdrava ===8<===========End of original message text=========== Poslednja izmena od torbica : 26. 06. 2009. u 01:48. |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
App za pisanje dokumentacije | dinke | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 03. 12. 2010. 21:42 |
Ukidanje dostavljanja skenirane dokumenatacije za RS domen | torbica | Domain Name Service (DNS) | 72 | 28. 02. 2009. 20:22 |
Jednostavan bookmarklet za pretragu PHP dokumentacije | Ilija Studen | PHP | 2 | 09. 02. 2007. 14:16 |
Vojna obaveza | Ilija Studen | Opušteno | 30 | 29. 04. 2006. 00:37 |