|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 | |
član
Certified
|
![]() Ajde kad je tema već "vaskrsnuta"... Lično mislim da RedMine ima svetlu budućnost. Kažu ljudi da je "nezgrapan" za instalaciju (zbog RoR verzija), ali ja nisam imao mnogo problema (DreamHost) iako nisam nešto vičan RoR-u. Community mi se čini dobar, ima masa pluginova, a default instalacija verovatno pokriva bar 90% potreba. I da, integriše se sa SVN-om.
YMMV... Citat:
I ja sam razmišljao o Unfuddle, ali nemogućnost lakog prelaska na drugi sistem mi je bio deal-killer. Više volim sam da hostujem šta mi treba...
![]() |
"Hvala" vlador za poruku: |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
time management logger | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 1 | 12. 06. 2010. 21:44 |
Aplikacija za Project management | invest | PHP | 8 | 17. 04. 2009. 21:18 |
Collabtive - Project Management koji obećava | majksner | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 14. 02. 2008. 22:16 |
5pm - project management | MrSteel | Linkovi | 1 | 25. 10. 2007. 09:00 |