e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Jedna mojih od firmi ima nekoliko sajtova koji su pokretaci posla, znaci 90 posto zarade i prometa ide preko njih . Dobio sam mogucnost, da ih prodam, odnosno postoji ozbiljan kupac. Kupac je konkurent na trzistu. Da li neko ima iskustva ili savet na koji nacin da pokazem relevantne podatke, a opet da ne otkrijem tajne posla? Pod "tajnama" mislim uvid u analitiku i detaljne posete, ali opet ne mogu reci "majke mi" , veruj, imam xxx posete. Ili neke druge poslovne poteze. Sa druge strane, znam, ako vec prodajem, onda moram onome ko kupuje da pokazem sta kupuje . Palo mi na pamet , da recimo pokazem zaradu, prikazem rashode, i da mu dam uopstene informacije o detaljima posla.Ako zeli sve detaljno, onda recimo da se napravi ugovor, da polozi depozit, i ako je sve tacno, kako sam naveo u opstim detaljima, da se depozit aktivira. Mozda lupetam, mozda ovo nema veze sa nekim ozbiljnim poslovanjem, ali ako neko ima neki savet dobro bi dosao, jer nikad nisam slicno radio.
|
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prodaja sajta - Kako verifikovati sajt na Digital pointu? | Miki2 | Web design, Layout, User Interface | 1 | 15. 12. 2010. 09:17 |
Pomozite - Prodaja sajta osobi u USA preko escrow.com - vazno pitanje | zoki | e-Business | 12 | 16. 07. 2009. 23:23 |
U Srbiji raste prodaja kompjutera - 80% veca prodaja u prethodna 3 meseca | STELLANOVA | e-Business | 19 | 27. 10. 2006. 19:27 |
Naziv firme | jasmanac | e-Business | 23 | 14. 06. 2006. 10:07 |