|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() Ima li tko kakvu ideju kako poboljsat performanse client side grida u slucaju kad ima cca 1000 redaka?
Covjek nece pagination, nece nista, hoce sve svoje rekorde na ekranu u istom trenu i bok. Naravno, generiranje tolikog broja DOM elemenata js-om je sporo za poludit. Probao sam i direktno document.createElement, i documentFragment i innerHTML, znacajnijih razlika nema. Jedino sto nisam probao jest kreirat tabelu na serveru, poslat je s inicijalnim requestom na client, grid da primi referencu na nju i onda na bindu da samo puni table.rows[x].cells[y]. innerHTML = obj.property... To je jedina ideja koja mi je ostala ne znam bil to sta pomoglo? Ili netko ima jos kakvu ideju? Hitno mi. Hvala unaprijed. Pozdrav
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Velika Britanija pred promenama?! | glaspodrinja.com | Opušteno | 12 | 07. 05. 2010. 12:10 |
Velika pohvala za DevProTalk.com | marijano | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 6 | 13. 11. 2008. 14:03 |
VB vs. SMF. performanse? | pcigre | PHP | 3 | 13. 03. 2008. 22:07 |