|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Prilikom registracije korisnika na dating servis, kod svakog atributa o sebi postoji checkbox koji, ako je checkiran, znači da je taj podatak privatan i vidljiv je u rezultatima pretrage samo kada registrirani gost pretražuje.
Kada pretražuje neregistrirani, ti podaci se ne pokazuju u rezultatima. E sad, ja sam to riješio tako da fino pokupim te checkboxove u array i upišem u bazu. Sad dolazi problem - kad idem pretraživati, kako odrediti koji atribut prikazati, a koji ne? Imam i provjeru za tip korisnika (logiran, nelogiran, admin...) i to je ok, s tim problema nema. Problem mi je, nekako više logički, ne znam kako bih si ga u glavi zamislio - kako da ja sad od niza brojeva 2,5,7,13 (IDevi checkboxova koji su bili označeni) znam da gostu ne smijem prikazati te atribute, a adminu smijem? Odnosno - kako povezati te brojeve s onim što bi trebali predstavljati? Off Topic: ironično, ovo mi je 100. post na DPT i ispod imena mi stoji profesionalac, štoviše, qualified ![]()
I, blackshtef Poslednja izmena od blackshtef : 01. 09. 2010. u 01:11. |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Privatno zdravstveno osiguranje - kako resavate | conica | Opušteno | 14 | 24. 08. 2008. 03:19 |
forma i prikaz testa | pcigre | Programiranje | 14 | 21. 06. 2008. 05:15 |
Prikaz slika na twitteru | Tamara Pajkić | Sva početnička pitanja | 26 | 15. 10. 2007. 09:33 |