|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#23 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() To obično govore oni koji ne mogu da polože MENSA testove, zar ne?
Inače, evo jednog stava člana MENSA-e (verovato će me zbog ovoga banovati na DTP ![]() Svi dosadašnji problemi izneseni u postovima su "bla, bla, bla.. "! Pre nego me banujete, dozvolite mi da objasnim zašto je to tako. "Bla, bla, bla.. " označava nestručnost, neiskustvo i/ili nedostatak adekvatnog temperamenta za funkciju HR menadžera jer svi izneseni problemi u ovoj temu prikazuju situaciju kada JEDAN HR menadžer obavlja razgovor sa kandidatom. Oni koji bolje poznaju ovu temu znaju da JEDAN HR MENADŽER NE MOŽE USPEŠNO OBAVLJATI RAZGOVOR SA KANDIDATOM I IZVRŠITI KVALITETNU PROCENU KANDIDATOVIH SPOSOBNOSTI, ZNANJA, ISKUSTVA I KARAKTERA. Zašto je to tako, neću objašnjavati. Postoji gomila literature koja se bavi ovom temu a to je razlog zašto su svi izneseni problemi "bla, bla, bla.. " |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Traže se web/software development kompanije za dugoročnu saradnju | torrente | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 05. 05. 2009. 11:45 |
Uticaj imena URL-a na pretrazivace, na web korisnike i na posao koji promovisemo | Miroslav | Marketing i SEO | 14 | 28. 02. 2008. 10:42 |
Molim savjet iskusnijih... | dee | e-Business | 4 | 10. 11. 2006. 04:43 |