Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Što se tiče podrške rijetko ko će dostići onaj nivo != balkan, prvi hosting koji sam kupio prije 2 godine je bio kod 50webs.com, nisam imao pojma šta i kako a učinilo mi se povoljno, od tada sam kod njih kupio oko 50 domena, ali ni jedan site ne hostujem (znači samo kupujem domene), i svaki problem koji sam imao u roku od 10min odgovore još i bolje, poprave, bez obzira na to.
Ja lično sam sve siteove prebacio u "domaću" firmu (serveri su ipak u USA), jer mi se lakše nagoditi za cijenu, ono što nude unlimited na hostgator i to okači mačku o rep, za kontakt osobu imam inžinjera a ne bez uvrede nekog ekonomistu (imao sam i takvog zato pišem). Što se tiče kolokacije servera, iznajmio sam bio 100mbps liniju, i zab'o server, kad nešto nije radilo moja dužnost je bila da odem i to riješim. Cijena za godinu dana je bila oko 1200e. |
![]() |
![]() |
7 članova zahvaljuje webarto za poruku: |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hosting mail-a | Pxilip | Sva početnička pitanja | 8 | 08. 02. 2010. 11:29 |
File hosting | ppavlovic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 28. 09. 2009. 10:52 |
Hosting | orangem | Sva početnička pitanja | 3 | 19. 09. 2008. 11:48 |
ASP.NET hosting | valderama | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 26. 07. 2007. 14:14 |
DNS only hosting? | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 9 | 11. 11. 2006. 23:20 |