24. 11. 2011. | #1 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Sayonara Nixa - さようなら
Upoznao sam Nixu upravo na ovom forumu 2005. i nekako imam potrebu da napišem ovo upravo tu.. Od sinoć kada sam na twitteru saznao, malo lutam bespućima neta i nekako ovde završim svaki put.
Sa Nixom nisam bio neki veliki prijatelj, ali dovoljno dobar da se međusobno ponekad kritikujemo, hvalimo, savetujemo i zajedno sanjamo. Sećaš se noći na gtalku, skypeu, ali i na kafama kad bi ja naleteo u Beograd. Čak si jednom došao u Pančevo dok sam bio kod matoraca u poseti, da se ne bi smarao autom po gužvama u Beogradu.. Slike mi prolaze kroz glavu kada smo 2005. radili na onom web sajtu za one Francuze. Naše praktično prvo upoznavanje i saradnja.. I zajednička lova zarađena. Se sećaš kada me u Kraljice Marije zaustavila murija i kenjala pa se ispostavilo da me pandur prati na twitteru i pustio me.. Kako smo se samo smejali.. I one zajebancije što smo imali kada si zakupljivao server u Francuskoj na OVH. Priče o tvom dedi iz Francuske.. I onda kada si mi promovirao neki projekt na ovom mestu sa bannerima. I kad si mi tražio savete, ali i kada si mi davao kontakte u USA da bi mi pomogao u sranju sa Paypalom.. I kada si mi menjao pseudo ovde... Provlači mi se milion slika.. Ovih se setio trenutno.. Sve nas nekada život opauči po pičci. Voleo sam kako si uvek bio u gardu i fightao se. Nisi se dao nikada.. Jebemu, imao sam potrebu da sve ove možda bezvezne stvari napišem i kažem.. Morao sam ovde, mesto gde smo se upoznali.. Drago mi je što sam imao priliku da te poznajem Nixa. A sada idemo dalje.. Da radom pokušamo bar malo promeniti svet. Imaš ekipu iza tebe koja će sigurno preuzeti svaki po deo od tebe... RIP my friend |
|
|