e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#29 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Htedoh da pustim ovu temu da prodje pored mene, al jebes ga...skoci mi pritisak.
Ja mislim da je @gruja bas pogodio poentu...niko normalan ovde nece opravdavati nekakav kriminal. Poenta je, po HILJADITI put, ova bedna drzava koja nije u stanju da regulise nesto sto je regulisano i u domorodackim zajednicama Pacifika - obicna internet trgovina!!! Pa i prica oko @djoce i kladionica je imala bas tu poentu...pricu o nepostojanju propisa. Ali sta mi uopste imamo da pricamo kada u 21. veku cekamo nocima i danima da izvadimo obicni pasos ili registrujemo vozilo. Ej, redovi pred drzavnim organima gde god se okrenes...policija, poreska, katastar, maticne knjige...i sve traze u papiru da im doneses ili popunis a kompjuteri im sluze za igranje karata ili da lepe one podsetnike na papiricima?! I pravili smo ovde razne predloge, liste, za skracivanje i pojednostavljenje procedura i to na predlog nekih ministarstava putem, da kazem "insajdera", Sloba, Torbica...mislim svaka im cast na entuzijazmu, ali i oni su, bas kao i mi iskorisceni za neke jeftine ciljeve i skupljanje poena nekih ministara, politicara kojima je glavna mera informaticke obrazovanosti i razvijenosti cvrkutanje na Twitteru. To je gospodo glavna tema i problem informaticke zajednice...ko ce vise glasova namaknuti po drustvenim mrezama, a ne neka tamo internet trgovina, PayPal i razvoj internet biznisa. Bedno!
|
|