27. 11. 2006. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Predlozi za žiri nagrade
Da bi ubrzali, idemo da rešavamo nekoliko stvari od jednom. U ovoj temi predlažite ko treba da uđe u žiri - možete da predložite i sebe, nemojte da vas bude blam. Molim sve koji su predloženi samo da potvrde da li se slažu da budu članovi žirija da ne bude priče - ja nisam ni hteo to da radim. Osim toga, ako neko od članova žirija želi da predloži svopj projekat - logično je da ne može da bude u žiriju
Evo za početak ja predlažem grupu ljudi među kojima su i dizajneri i developeri (neću sve, samo neke da ostane nešto i za vas da predlažete, bez redosleda) Denis Radenković boccio Godza conica crews_adder cvele ivanhoe mungos Dragan Babić jasmanac Dejan Bizinger Goran Aničić Dinke Ivan robi-bobi Dragi Tata Pedja Dejan Vesić modeus i da ne zaboravimo naše drage: Miloja Sekulića i Dragana Varagića (neke sam preskočio jer očekujem da će se pijaviti za nagradu)
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Heavyform intervju povodom druge FWA nagrade | MrSteel | Flash | 0 | 17. 09. 2007. 03:09 |
Aukcija-programiranje-Predlozi | Dejo | e-Business | 9 | 06. 02. 2006. 13:54 |