Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
rebuiltworld
Na probnom radu
|
![]() Potreban mi je talentovan web / graficki dizajner koji bi u narednih nekoliko meseci radio na vecim i manjim projektima prvenstveno iz oblasti web-a, a zatim i printa.
Odgovornosti, duznosti i ocekivanja > 1. Preuzimanje poptune odgovornosti za posao koji vam je dodeljen 2. Dizajniranje layouta i interface-a za sajtove i web aplikacije 3. Dizajniranje bannera, logo-a, novinskih oglasa i sl 4. Teznja ka dizajnu visokog kvaliteta i tehnicki savrsenih stvari Kvalifikacije > 1. Savrseno poznavanje Photoshop-a. Poznavanje Illustratora i Flasha su veliki plus. Poznavanje i rad u AfterEffectu su EXTRA veliki plus, kao i poznavanje ActionScript-a, HTML-a i CSS-a. 2. Odlicno razumevanje izrade web layout-a i usability-ja. 3. Radovi ili portfolio koji jasno prikazuju vasa znanja. Na email goran@rebuiltworld.co.uk poslati: 1. radove ili link za portfolio 2. vase ime i prezime 3. kontakt (telefon i email / ako imate bilo kakav messenger obazveno navedite i tu vrstu kontakta) Rok za prijavu je 20. januar 2007. Za bilo kakva pitanja mozete me kontaktirati na telefon 063 313 989 ili na mail goran@rebuiltworld.co.uk Pozdrav, Goran |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban web dizajner | phpproduct | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 08. 07. 2010. 08:41 |
Potreban Graficki dizajner / Web dizajner / PHP programer | Mitrović Srđan | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 10. 12. 2009. 12:50 |
Potreban web dizajner | freediver | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 06. 02. 2008. 15:03 |
Potreban web dizajner (NS) | surfer | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 08. 06. 2007. 10:48 |