|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 01. 2007. | #1 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Humor: odgovor na cirkularne poruke
> Odgovorio je svima za sve nas !
> > Zahvaljujem svima koji su mi slali junk mailove ... Jer, > zahvaljujuci vasoj > dobroti : > > 1. Server se srusio vec 172 puta a iz sedista firme su mi vec 23 puta > porucili da ako ovako nastavim da mogu Ugovorom o radu obrisati dupe. > 2. Nagomilao sam otprilike 3000 godina nesrece i umro dosad vec 67 > puta zbog > raznoraznih pisama koje nisam prosledjivao. > 3. Kad izlazim iz radnje ne gledam nikoga jer me strah da me ne > odvedu u > neki nepoznati hotel, drogiraju i izvade mi bubreg da bi ga prodali > na crnom > trzistu organa. > 4. Sirota devojcica Amy Bruce iz Kambodze dobila je moju godisnju > zaradu > koju joj je isplatio Microsoft za svaki poslati mail. Ona je naime > bila u > bolnici 7000 puta u zadnjih nekoliko godina, a od 1995. ima uvek 8 > godina. > 5. Moje ime kruzi svemirom na platinastoj ploci jer sam ga morao > upisati > kraj ostalih 2 milijarde barem 25 puta dosad. > 6. Saznao sam recept za vecnu ljubav i srecu: dovoljno je > prosledjivati > mailove na sve moguce adrese u roku 3 sekunde od primitka, pritom se > ceskati > levom rukom po ledjima skakucuci funky chicken oko Renault-a 4 > suprotno od > kazaljke na satu. > 7. Jos uvijek cekam da mi nepoznati bogatas iz Boukistana prebaci > milijardu > boukistanskih zlatnika i Nokiu koju sam zaradio saljuci mail u > Ericsson. > 8. Spasio sam bar 2 endemske ugrozene vrste kratkorepih Beloruskih > veverica. > 9. Procitao sam svih 25 tomova sabranih dela Dalaj-Lame i skupio 4690 > godina mira i blagostanja. > > Jos jednom, HVALA SVIMA! > > VAZNO: ako ovaj mail ne proslijedite u slijedecih 20 sekundi na > barem 850 > email adresa, svemirski dinosaur ce doci i pojesti vas i vasu > porodicu skupa s malom Amy Bruce koja je opet u bolnici
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Affilate i porez. Ima li ko konkretan odgovor? | markos | e-Business | 18 | 15. 08. 2009. 19:57 |
Kao odgovor lijenim ljudima | Jin Kazama | Linkovi | 0 | 11. 02. 2009. 12:16 |
Humor Hollywood | Dragana Vukajlovic | Opušteno | 20 | 11. 12. 2006. 15:19 |
Humor: Shooting Yourself in the Foot | zextra | Opušteno | 11 | 16. 02. 2006. 01:49 |
Humor: Kolekcija... | Ilija Studen | Opušteno | 0 | 08. 08. 2005. 19:36 |