Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
|
Alati teme | Način prikaza |
20. 01. 2007. | #1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
planiranje virtuelnih zajednica?
yo all,
vec duze vreme mi se po glavi vrti jedan naslov knjige koji sam video u prolazu: "Creating Virtual Communities..." - oTprilike zanima me da li neko ima taj eBook (ili obican ink-and-dead-trees verziju), i da li to uopste valja? ideja ja da se dobije koristan "insight" za online zajednice, i da se stekne nesto od iskusnijih webdizajnera/developera, pa da sve to bude jos lepse i lakse, npr: - za virtuelnu zajednicu je bitno da postoji osecaj customizacije - bitno je da se korisnici drze cesto aktivnim, koristeci ankete, glasanja, nagradne igre, takmicenja i sl. - treba drzati sve na "licnom nivou", pre nego na "globalnim obavestenjima" i sl. ima li sve ovo smisla, ili sam samo ja pukao u potrazi za (virtuelnim) znanjem? poz, dootzky |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Snajper.rs - alat za media planiranje na Internetu | torbica | Marketing i SEO | 136 | 09. 12. 2010. 19:14 |
merenje perfomansi virtuelnih hostova? | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 15. 03. 2007. 08:32 |
Planiranje projekta | nixa | Planiranje i usability | 9 | 11. 06. 2005. 19:47 |
Dizajn i Planiranje??? | owid | Flash | 1 | 09. 06. 2005. 15:19 |