Ja mislim da ne gresi oko toga sta je flash i kako je postao "dizajnerski brend", skoro kao repic, jareca bradica ili zulufi

A dizajneru su "bad company", bio sam godinama okruzen raznim dizajnerima, svih boja koze i oba pola (pa i nekima izmedju) - svi su kao (mentalno) klonirani a taj njihov sklop mi ne odgovara.
Ko god je radio ceo sajt u flash-u zna kako to ide. Kao i sa oglasima i bilo kakvom grafikom, svako mudo se nalazi kvalifikovan da komentarise. Ali kod flash-a je to u ekstremu: jednom je prebrza animacija, drugom prespora, trecem bas kao sto treba... pa onaj cuveni pocetak pitanja "a jel' moze ... ". Zato sam i skoro potpuno prestao da se bavim bilo kavim dizajnom, cak ni oglase ne radim vise.
Znaci istok, ja bih pre pobegao zbog "ekipe" i klijenata, a ove usability for disabled stvari se lepe ovako za oko, ali nisam bas siguran da ti je to glavni rezlog

Kazi lepo : smucilo mi se (sto bi rek'o Ilija Cvorovic: "jeo sam... bas tim recima... ") a Djura ce ti oprostiti sto te je tukao