Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
09. 03. 2007. | #1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
novi dizajn eklektika
vidim da je Dragan promenio http://dnevnikeklektika.com/, pa rekoh da posvetim malo paznje tome, mislim da zasluzuje...
svidja mi se kako je sad odradjeno, bas se vidi napredak u dizajnu i nivou stilizacije... vrlo progresivan, a upotrebljiv dizajn Takodje redizajn logoa mi se jako svidja, ocuvana je prepoznatljivost, iako je stil znacajno promenjen.. I sad kad je promenjen dizajn, moram da pomenem da mi se onaj prethodni (mada je i on dobro izgledao) uvek malkice cinio kao rip-off dizajna sa thebignoob.com
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 09. 03. 2007. u 21:04. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Novi Google dizajn | gaganed | Web design, Layout, User Interface | 12 | 09. 05. 2010. 21:40 |
Novi sajt za web dizajn | OOOO1 | Web site, dizajn i multimedia | 9 | 07. 12. 2007. 22:04 |
Novi DPT dizajn, DPT kalendar i slično :) | Ilija Studen | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 47 | 06. 04. 2007. 13:53 |
Novi dizajn - komentari | bokacbl | Web site, dizajn i multimedia | 4 | 25. 05. 2006. 18:39 |