|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
22. 06. 2007. | #1 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Klot racunar sa Linuxom, samo za SVN i backup
Ciao !
Imam jedan stari racunar viska (K6 ?! sa 4GB hardom i 64MB RAM) koga bih povezao na internet i koristio za: - SVN server - backup masina - stampanje sa HP 1005 - razne PHP jobove - rad non-stop Osnovna ideja je dobijem stalno povezanu masinu koja radi nesto korisno i ne treba joj licenca za Windows (i da sklonim krsh iz stana) Nisam u zivotu video ni L od Linuxa niti radio sa njim. Zanima me sta je potrebno da instaliram, koje izdanje Linuxa, koja verzija, sto bi odgovaralo za navedenu konfiguraciju i moje potrebe. Probao bih prvo u virtualnoj masini, pa ako radi onda na hardveru. Ako je gornja konfiguracija zaista losa i nepodesna za ovo za cega mi treba, mogu je zameniti sa nekom modernijom - ima u Halo Oglasima za 99 EUR svasta da se kupi. Help? |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
pokretanje BAT fajlova pod linuxom | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 18. 07. 2008. 11:03 |
Backup | dark_mark | Opušteno | 3 | 12. 01. 2007. 10:42 |
Backup To EMail | Dragan Babić | Opušteno | 4 | 09. 11. 2006. 17:14 |
Backup Backup Backup | boleq | Programiranje | 7 | 15. 10. 2006. 14:30 |