|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
30. 06. 2007. | #1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.06.2007
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Jednom formom izbor dve razlicite php strane
Kako pomocu JEDNE forme, Radio control-om , uraditi da se
izborom jednog od ponudjena dva Radia, na SUBMIT baca na php stranu koja je ustvari izabrana Radiom. Imam vec uradjenu formu, ali mi se uakazala potreba za odredjenim podupitom, pa to pokusavam da resim na taj nacin. Zbunjuje me jer mi npr. forma pocinje sa: <form action="report.php" method="post" > a zavrsava se sa: <input type="submit" name="submit" value="Izvestaj" /> KAKO TO DA URADIM AKO SAM VEC NA POCETKU DEFINISAO DA MI JE form action="report.php", a identicni podatci koje POST-ujem potrebni su mi da rezultate prikazem i obradim samo na drugi nacin. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Izbor mobilnog operatera? | 3banchi | Komunikacije | 36 | 21. 10. 2010. 10:39 |
Problem sa Search formom | HexTex | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 8 | 22. 03. 2010. 14:46 |
Izbor PHP Framework | dootzky | PHP | 100 | 21. 02. 2010. 19:15 |
Problem sa Ajax formom | ljtruba | Sva početnička pitanja | 2 | 29. 05. 2009. 11:35 |