05. 07. 2007. | #17 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Drugo niko ne kaze da ti svaku put radis od nule, kada uradis jednom koristis ga ubuduce i za 5 godina koje spominjes imas kompletan framework, sa ogromnom razlikom sto poznajes svaki red i znas gde je sta. Treba izmena? Doradis to sto treba. Treba nesto sto nemas? Potrosis jedan dan da napises pa imas i to. I ne prilagodjavas se nikome, narocito ne necijem kodu - ko zna ko je to pisao i kako... Poznata je situacija da neki za kojima se digao buzz da su "programeri" imaju jako los kod jer cak i nisu programeri vec samo useri. Po tvome ne znam ni zasto mislis da bi vBulletin trebalo pisati od nule? Nelogicno mi je. Off Topic: A ovome za dinosauruse bih rekao nesto jako ruzno, ali sam na odmoru i ne zelim da se nerviram pa necu da ga udostojim ni odgovora
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 20:21 |
Karakteri "&" i "=" i XMLHttpRequest | Milos Vukotic | Regular expression i htaccess | 18 | 01. 10. 2007. 16:16 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 12:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 15:23 |