![]() |
#21 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Na zalost, to nikada ne mozes da znas. Sve je funkcionisalo OK do pocetka novembra. Onda je pocelo resetovanje konekcije na 15 minuta (cesto mi promeni i IP u tom resetu), a pocetkom decembra nisam imao vezu par dana. Tada sam zvao pa su rekli da sredjuju mrezu i kada sam ponovo dobio "prozor u svet", sve se opet srusilo (spustili mi roletnu) pre 3-4 dana kada skoro 60 sati nisam imao konekciju (detalji na onoj temi).
Cujem da i SBB ima problema (od "zadovoljnih" korisnika) a jedino sto preostaje kao opcija (dialup ne racunam kao opciju) je ADSL ili neki wireless (ovo drugo mi se manje svidja).
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koju sifru delatnosti koristite??? | gaganed | e-Business | 18 | 09. 11. 2011. 15:01 |
Ubrzajte vezu s internetom koristeći openDNS, garantovano radi | Nemanja Avramović | Komunikacije | 0 | 22. 07. 2007. 03:31 |
Koju VoIP aplikaciju koristite? | Dejan Bizinger | Komunikacije | 17 | 20. 03. 2007. 12:07 |
Nastavljajte temu koju otvorite | pravim.prvi.sajt | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 35 | 16. 01. 2007. 22:06 |
koju klasu za pdf? | Blood | PHP | 14 | 15. 05. 2006. 13:17 |