Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 29.10.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Posao za pocetnike ili iskusnije programere.
Poznavanje sledeceg je pozeljno: - PHP naravno - PEAR (Auth, Log, MDB2, itd...) - Gallery2 API - Smarty Placanje po satu ili projektu zavisi od iskustva programera. Pocetnici (sa bar malo iskustva) su dobrodosli. Ako ste zainteresovani, posaljite primere vasih sajtova i isecke koda koji ce vise da mi kazu o vasem iskustvu. Isto bi me interesovala vasa satnica pre ili kasnije posto to bi mi mozda vise odgovaralo. andrej[tacka]pavlovic[et]gmail[tacka]com |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban Programer | majamark | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 04. 10. 2007. 15:52 |
Potreban PHP programer | srdjan | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 17. 09. 2007. 09:35 |
Potreban programer | szo | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 03. 2007. 16:11 |
Potreban PhP programer i C# programer | Nikola Subotić | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 05. 02. 2007. 14:52 |
Potreban PHP programer | surfer | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 14. 09. 2006. 15:16 |