(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
19. 06. 2005. | #1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
WYSIWYG editor
Interesuje me koji online WYSIWYG editor koristite/preporučujete. Ja sam probao HTMLarea, TinyMCE, wdgEditor i ko zna šta sve ne i jednostavno mi ne odgovaraju. Rade oni posao, ali je svaki daleko od nečeg što bih koristio u svakom projektu...
Ono što meni treba je krajnje jednostavan editor, sa prostim mogućnostima za formatiranje tekst, ubacivanje slika (kao link, plus lako proširenje u popup za upload slike - za integrisati u CMS), da se lako dodaju i uklanjaju akcije/dugmići (unapred definisani) ili da mu se relativno jednostavno dodaju mogućnosti. Mora biti cross browser kompatibilan... To užasno sputava, ali eto... Nešto slično vBulletinovom editoru, samo da radi u WYSIWYG "modu". PS: Već ludim od bloated editora da mi dođe da napravim najobičniji textarea sa dugmićima za dodavanje Textile tagova i živim srećno do kraja života... Ali, to se neće svideti manje iskusnim klijentima...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Javascript HTML WYSIWYG editor | twix | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 13. 07. 2009. 02:09 |
Jednostavan JS HTML WYSIWYG editor | Vuk | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 10. 08. 2008. 22:33 |
WYSIWYG Edit-In-Place | dee | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 08. 08. 2007. 17:24 |
Web WYSIWYG editor | gn0sis | Planiranje i usability | 21 | 26. 12. 2006. 16:27 |
WYSIWYG javascript editor | MorenoArdohain | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 3 | 26. 01. 2006. 05:47 |