|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 03. 2008. | #1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2007
Hvala: 8
39 "Hvala" u 10 poruka
|
Razlikovanje vrijednosti kada se dva polja u tablici imaju isto ime unutat INNER JOIN
Cao,
Napravio sam u PHP-u upit tipa: PHP kôd:
poslje toga koristim kod: PHP kôd:
Pravi mi je problem sljedeci: postoji polj sa imenom naziv i u lokacije i u kategorije tablici posto ne mogu koristiti sintaxu $redak['<ime tablice>.<ime polja>'] znaci ne mogu koristiti PHP kôd:
PHP kôd:
Ovo bih mogao rijesiti da preiminujem kategorije.naziv u kategorije.naziv_kategorije i lokacije.naziv i lokacije.naziv_lokacije, ali me zanima da li postoji koje drugo(elegantnije rijesenje) ??? HVALA |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
[REŠENO] Modem ruter uvek zakuca u isto vreme!? | 3banchi | Komunikacije | 21 | 22. 01. 2010. 13:41 |
PHP+MySQL problem. A isto kao i Š Đ Ć... | Miroslav | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 12 | 20. 09. 2008. 00:10 |
DPT administratori imaju čudan smisao za humor | Petar Marić | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 22 | 19. 03. 2007. 22:07 |