|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
14. 10. 2008. | #1 | |
profesionalac
Qualified
|
[WordPress] Is its parent directory writable?
Evo šta se događa.
Imao sam wordpress kod sebe na serveru. Napravio sam dump baze, downloadao sam fileove sa servera, prebacio fileove na drugi server pod drugu domenu i importao bazu. Podesio sam sve u config fileu kako treba, u phpmyadminu sam izmjenio domenu bloga, uglavnom, oko samog transfera sam 100% siguran da je dobro napravljen. I blog radi na novoj domeni (klijentovoj, jel), ali ne radi upload fotki i ostalih stvari u galeriju. Naime, kada odaberem sliku za upload, dobijem poruku Citat:
Čak sam i komplet nove fileove uploadao gore, rekoh, da nije možda u nekom fileu neki error, ali isto. Sad evo idem stvoriti novu bazu, i od nule novu instalaciju složiti, pa ću vidjeti jel će proradit, ali me zanima jel se itko dosad susreo s ovakvim problemom?
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
mod_rewrite: if directory exists... else... | BrainDamage | Regular expression i htaccess | 3 | 30. 10. 2008. 03:35 |
Parent - child fetch problem | cvele | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 13 | 01. 10. 2008. 17:08 |
Koji je dizajn baze najbolji, za kategorije koje su u parent-N-child vezi? | misko_ | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 13 | 27. 05. 2008. 22:05 |
Free Directory Submission ? | glaspodrinja.com | Sva početnička pitanja | 4 | 14. 06. 2007. 09:52 |
Web 2.0 directory | MorenoArdohain | e-Business | 1 | 09. 05. 2006. 00:50 |