Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 11. 2008. | #35 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Mislim da rasprava o Ilijinom liku i delu ide van granica ove teme tako da imho tema o IT Seminaru zaista nije pravo mesto za to.
Inace osecam se prozvanim (blues je pominjao one koji cute) posto sam u jednom trenutku radio u istoj kompaniji u kojoj su radili Blues i Ilija (stavise u zaposljavanju obojice sam licno ucestvovao). Svako tu ima svoju verziju istine, ne sumnjam da svi imamo razlicite poglede na to, ali mislim da ce javna rasprava o tome dovesti do svadje i podele DPT-a na klanove, gde ce Ilijin klan napustiti DPT. Licno ne zelim nikakve klanove ovde, zelim da kao i do sada bezrezervno delimo svoje znanje sa drugima i pomazemo jedni drugima u uvecanju istog. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ActiveCollab i Chrome | Mitrović Srđan | Sva početnička pitanja | 1 | 18. 11. 2009. 18:32 |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 23:45 |
activeCollab 1.0 Preview | Ilija Studen | Web aplikacije, web servisi i software | 64 | 09. 10. 2007. 00:13 |
activeCollab alpha1 | Ilija Studen | Web aplikacije, web servisi i software | 58 | 16. 08. 2006. 06:10 |