|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
24. 04. 2009. | #1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.06.2007
Hvala: 15
7 "Hvala" u 3 poruka
|
[REŠENO] Best practise za proces pravljenje vebsajta za klijenta
U jebaga...
Po prvi put pravim sajt za drugoga. To će biti običan vebsajt za malu firmu i ljude koji nemaju pojma šta je internet (maltene). Ono što meni treba jeste sam proces komunikacije, usklađivanja, pravljenja probnog dizajna. Kapiram da ovde ima gomila fora i svako svoj način ali evo i konrektnih pitanja: 1. Jel ima negde neki članak koji je dovoljno sveoubhvatan za ovo? 2. Tema na forumu? Znači interesuje me nešto ovog tipa http://1cog.com/web-design-process.html a ne tehnička crevca. U stvari trebaju mi živi saveti, iskustva.. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
[kipmi0] proces | Dusan Filiferovic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 13. 10. 2009. 08:47 |
MySQL Problem - proces koji koristi mnogo CPU | Zizi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 0 | 30. 07. 2009. 15:16 |
Provizija za dovedenog klijenta (po poslu) | Gargoyle | e-Business | 23 | 03. 08. 2008. 13:50 |
Zahtev klijenta & samostalna pauza organa za razmišljanje ! | glaspodrinja.com | Marketing i SEO | 5 | 17. 04. 2007. 20:00 |
pravljenje short descriptiona | ivanhoe | PHP | 2 | 09. 09. 2006. 15:43 |