|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
14. 07. 2009. | #1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 14.07.2009
Hvala: 7
3 "Hvala" u 1 poruci
|
Unos u formular, pamcenje unosa i prikaz
Pozdrav.
Pravim sajt gde korisnik sam treba ima mogucnost da unese neku vest ili obavestenje preko formulara, i da to onda ostane snimljeno i da se prikazuje uvek na index stranici, nesto na foru blog-a... Moze li neko da mi pomogne? Najvise bi mi znacio neki source kod, ili neki konkretan i precizan tutorial...I mozda je jos bitno da napomenem da sam pocetnik PHP-u u pravom smislu te reci... U principu, nije mi jasno sta treba da uradim nakon sto se ta vest unese...da li i gde treba da se snimi, i kako se onda iscitava...itd... svaka pomoc je dobrodosla... |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Automatski unos prve slobodne IP adrese | mangia | PHP | 4 | 05. 10. 2010. 09:52 |
Pronalazenje istih unosa | marijano | Sva početnička pitanja | 7 | 10. 11. 2008. 20:45 |
Firefox i pamcenje preselektovanih opcija u formularu | ppavlovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 8 | 20. 01. 2007. 15:09 |
Poslednja 10 unosa | oliver78 | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 09. 05. 2006. 15:52 |