Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
|
Alati teme | Način prikaza |
02. 10. 2009. | #1 | ||||
Bojan Abramovic
Professional
Datum učlanjenja: 17.01.2008
Hvala: 30
47 "Hvala" u 30 poruka
|
Prave cene na pcberza.rs
Trazim neki monitor da se ponovim ne bi li si dao malo elana za rad pa sam morao da podelim prepisku koja se desila u trazenju.
Nadjem taj koji me kao interesuje na pcberza.rs i vidim da postoji kod par prodavaca i reko sad cu da kontaktiram meni najblizeg mailom. I uctivo ja... (prodavac, model i cena monitora namerno izostavljeni) Citat:
i stize odgovor sledeci dan, uvece sam poslao... Citat:
Citat:
Citat:
Uglavnom ne znam postoji li prodavac koji dostavlja prave cene sajtu pcberza i slicnim sajtovima. A sto se stanja lagera tice tu su stvari, pretpostavljam, jos gore. A inace u specijalizovanim prodavnicama racunara u Novom Sadu imaju jako malo 24" monitora u ponudi. Obisao sam ih par, i u proseku imaju manje od jednog monitora te velicine na lageru. Treba li da dodam da nema ono sto trazim. |
||||
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Cene oglašavanja | GaVrA | Marketing i SEO | 46 | 11. 11. 2008. 13:21 |
SBB spustio cene | Dušan Dželebdžić | Komunikacije | 3 | 11. 09. 2008. 12:28 |
Kako se prave ikone? | Pedja | Web design, Layout, User Interface | 6 | 08. 02. 2006. 00:34 |
Oglas za posao... samo prave kandidate primaju | bluesman | Opušteno | 4 | 25. 01. 2006. 20:38 |
Formiranje cene | Ilija Studen | Opušteno | 10 | 18. 10. 2005. 21:51 |