|
Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() @martinking: ja sam bio zaista ozbiljan kada sam ti rekao da dok se ne smislis za te pare odmah kupis zlato i srebro
![]() a sto se tice pocetnih koraka nixa ti je manjevise dao pocetne smernice. za svoju ideju odradi swat analizu (strengths - sta ti imas sto drugi nemaju, weaknesses- sta drugi imaju a ti nemas, opportunities - gde je tvoja sansa za dalji razvoj, threats - sta moze da te sjebe :P ) pogledaj kolika ti je ciljna grupa, kako mozes da je obavestis o svom postojanju i na koji nacin mozes da je monetizujes. stavi sve to na papir i vidi da li ti se uopste isplati da to radis najgore sto moze da ti se desi je da te pare sprcas u aplikaciju koja ne radi ili mrtav sajt sa 1000 tekstova o temi koja te ni ne zanima |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Offline promocija, sajt 40 evra | Ivalex | e-Business | 11 | 01. 03. 2010. 07:30 |
„Dinkiću, dođeš nam još po 980 evra" | glaspodrinja.com | Opušteno | 10 | 06. 02. 2010. 19:33 |
Hteo bih da otvorim sajt kao... | jovica888 | Marketing i SEO | 75 | 01. 06. 2009. 14:12 |