e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#29 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() ne bi isli na arbitrazu, iz poslednjeg mejla se to vidi.
samo dve opcije bi bile u igri: - da domen pokazuje samo belu stranu [KaskerskyLabu odgovara i ta solucija] - da domen redirektuje na njihov sajt. u svakom mogucem slucaju - on ne bi prodavao licence na tom sajtu. taj domen je vec bio registrovan prosle godine. Singi ga nije kupovao. Sve sto su trazili je da domen pokazuje belu stranu. zakljucak: - propao bi mu domen [i 2000 din], tj. ne bi mogao da ga koristi ni za sta - bas kao i njegov prijatelj prosle godine. reagovao sam: - jer mi je iz Singija receno da reagujem - jer nismo znali ko stoji imenom i prezimenom iza nicka 'metaphisic' - jer je neko treci mogao da uzme domen. mislim da bi bilo suvisno da nastavim da ucestvujem u daljoj diskusiji i da ponavljam sve ovo kao papagaj, sve je receno. kopirao sam Singijev email na prethodnoj strani... taj email sve dileme otklanja. iskreno, i posle svega procitanog - smatram da sam uradio pravu stvar. uostalom - nisam mogao Singiju da kazem "znate, ja necu da registrujem domen". Poslednja izmena od Peca : 14. 11. 2009. u 16:25. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Tačka na kaspersky.rs | Peca | Opušteno | 4 | 08. 11. 2010. 17:01 |