IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
|
Alati teme | Način prikaza |
27. 11. 2009. | #11 |
Moderator
Expert
|
Komentar za Eniacovog bloga
"Jebiga Eniac, da je bilo koj komercijalni projekat u prici, verovatno ne bih bio ziriju. Shvatio sam to kao cast i trudio se da subjektivno ocenim vrednost prema nekim opstim kriterijumima. Prvi webfest sam zapamtio prema nagradama gde je publika realnije ocenila a gde je ziri failovao. Ovaj put sam mogao da uticem i iskoristio sam priliku i mislim da sam dobro ocenio. Mislim da su nekim slucajevima bile zaista male razlike. Jos da dodam da sem u par kategorija, imao sam problema da dodelim treci a negde i drugi glas sto svako moze da vidi pregledom prijavljanih projekata. Mislim da mnooogo projekta nije bilo prijavljeno.
Formular.rs je projekat grupe ljudi i svi oni pojedinacno imaju daleko vise prava na tu nagradu od mene... i zasluzili su je. A nagradu cemo da iskoristimo u opstem interesu da ispinujemo mini kampanju za prihvatanje predloga www.srp.gov.rs da bi nam se uprostio zivot. I suma sumarum kad pogledate po 3 najbolja sajta u kategorije, mislim da cete se sloziti da od prijavljenih u 95% nije bilo boljih. ps. medju nama, nisam verovao da ce formular.rs dobiti ikakvu nagradu, prosto nije fensi projekat." |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Web Fest MMX - pitanja za zajednicu | irecevic | IT događaji | 10 | 15. 12. 2009. 16:59 |
bizBuzz 2009: Niš 28 - 30. oktobar 2009 | Aleksandar.Ilic | IT događaji | 86 | 05. 11. 2009. 15:37 |
E-trgovina 2009 - Palić 22.-24.04.2009.g. | Dragan Varagić | IT događaji | 34 | 02. 05. 2009. 21:06 |
Ko priznaje ... :) (sajt fest-a) | Mr.Paja | Opušteno | 3 | 25. 02. 2006. 11:14 |