|
Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 12. 2009. | #1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.11.2006
Hvala: 5
9 "Hvala" u 5 poruka
|
Statistike posetilaca iz Srbije - istraživanje
Juče je na twitteru određeni broj ljudi (među kojima sam i ja) pokazao interesovanje za određene statistike posetilaca iz Srbije i to:
screen resolution browser connection speed / type Ove informacije su verovatno od interesa i drugima (koji nisu na twitteru), pa sam mislio da nije loša ideja da se ovde objave statistike većih domaćih sajtova i da pokušamo da napravimo neki odokativni pregled. Verujem da ce svi biti zahvalni Naravno, sve ovo u slučaju da ne postoje objavljeni rezultati ovakvog istraživanja. ako je potrebno, molim moderatore da premeste temu u drugi forum |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Milion posetilaca dnevno na sajtu ...malo li je ? | glaspodrinja.com | Marketing i SEO | 8 | 21. 03. 2007. 00:40 |
Istraživanje srpskog IT tržišta svetske kompanije za analizu tržišta IDC za 2006. god | Aleksandar Marković | Opušteno | 1 | 05. 12. 2006. 23:13 |
Statistike, alati | Ilija Studen | Web aplikacije, web servisi i software | 43 | 29. 08. 2006. 21:56 |
Domain Name - Statistike | conica | Planiranje i usability | 6 | 14. 06. 2006. 11:07 |