|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 03. 2010. | #1 |
profesionalac
Qualified
|
Wordpress kastumizacija tema iz admin panela
Newbie Alert
Posto sam video na par tema da mogu da kastumizujem teme iz admin panela. Znaci pri instalaciji teme pojavi mi se desno u glavnoj navigaciji link koji mi koji mi daje citav admin panel za izgled te konkretne teme. tako da vecinu stvri mogu da sredim odatle da ne otvaram html i css. Kako se to zove, znaci pokusavam da najdem nesto o tome ali ne uspesno. Treba mi samo ime ili direkcija u kom smeru da trazim. Google mi ne izbacuje nista na termine za koje sam mislio da mogu da budu slicni. Za neki knokretan link bih nekoga poljubio u dupe , bas mi treba... a izgleda ovako. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Posto wordpress tema kosta? | Dzordz | Web design, Layout, User Interface | 16 | 17. 06. 2011. 13:09 |
Treba mi wordpress tema slicna ovoj... | ljtruba | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 20. 11. 2010. 18:31 |
PONUDA: Linux sys. admin trazi posao | ram | Poslovne ponude i zapošljavanje | 12 | 26. 10. 2010. 14:21 |
WordPress admin CSS | kickloop | Sva početnička pitanja | 2 | 05. 05. 2010. 21:02 |