Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
10. 08. 2010. | #11 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Postoji dosta clanova ovog foruma koji imaju svoj hosting kod euneta, tako da ta tvrdnja ne stoji.
Oko instaliranja php modula na masinu. Instalacija modula poput php-ffmpeg u velikoj vecini slucajeva nije opravdana za shared hosting, kao i dosta drugih. Kada pricamo o cpanelu, pre razvijanja custom resenja korisceno je gotovo resenje. Ono se pokazalo drasticno skuplje zbog odrzavanja kao i zbog malog manevarskog prostora za prosirivanje i disaster recovery. Btw offtopic: cPanel sam koristio i ne svidja mi se ni najmanje, za mene je prihvatljivija opcija Plesk. @vidak Niste utvrdili, vec sam otvoreno rekao nesto sto ogroman broj clanova ovog foruma vec godinama zna. Molim te prestani da budes bezobrazan i ako zelis da obrazlozis svoje tvrdnje molim te to uradi u suprotnom pokazi malo kulture i stila. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najgori SQL query na svetu | bluesman | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 83 | 20. 12. 2011. 02:17 |
Provereni i pouzdani nemački hosting provajderi | holodoc | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 25. 01. 2010. 01:49 |
Wireless provajderi ostaju bez frekvencija!? | MorenoArdohain | Komunikacije | 14 | 21. 05. 2006. 02:18 |
Python friendly provajderi | nesh | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 0 | 11. 10. 2005. 14:51 |
PHP5 hosting provajderi | Petar Marić | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 2 | 08. 06. 2005. 07:13 |