Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() [OT]
I onda na ovaj sajt dolaze samo uobrazeni eksperti koji nikom nece da pomognu ![]() [/OT] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 15.11.2010
Hvala: 0
6 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Ubacio sam slova sa kukicama, moze se desiti da mi je neka rec promakla, ne zamerite
![]() Hvala svim ekspertima koji su pomogli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wait, What?
Qualified
Datum učlanjenja: 21.03.2010
Hvala: 8
188 "Hvala" u 14 poruka
![]() ![]() |
![]() a brate koliko ste se raspisali vec ste ga mogli zaposliti
![]()
2 članova zahvaljuje squirll za poruku: |
![]() |
#14 |
novi član
Na probnom radu
6 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Webeloper
Professional
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
novi član
Na probnom radu
6 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Samo Srbija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() S obzirom da imas nameru da ucis - nisam sigurna da bilo ko ima mogucnosti da ti da dovoljno veliku platu da bi time pokrio troskove preseljenja - konkretno za Beograd ti treba oko 300 evra samo da stanujes i platis racune, a jos nisi ni jeo ni pio ni oprao se - u prenesenom znacenju naravno
![]() Znaci ili da se javi neko iz Sapca ili iz okoline za pocetak (za to sto zelis da iskusis ipak je potrebno licno prisustvo a ne rad preko neta), ili da upises neki fax u BG, smestis se u dom i pocnes da radis. Mozda ako imas nekoga kod koga mozes da se smestis za pocetak... Ajde ljudi javite se - nije BASH toliko cesto da neko ima iskrenu zelju i volju da uci p.s. jeste mozda sad malo usporenje uposljavanje u sezoni - gomila je na godisnjem - sto developera sto klijenata |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
novi član
Na probnom radu
6 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Za mena bi bilo idealno kada bih nasao nekog iz Sapca, medjutim konkurisao sam u par firmi i nisam dobio nikakav odgovor (valjda nisu bili zainteresovani), zato sam i odlucio da prosirim malo potragu na vece gradove u Srbiji u kojima je ova profesija vise zastupljena.
Znam da mi niko nece platiti dovoljno za zivot u Beogradu ili Novom Sadu, niti ja to ocekujem ako dobijem neki dinar, super, ako ne moracu da se snadjem, meni je jedino bitno da pocnem nesto da radim kao web dizajner, kao sto sam i rekao na pocetku da osetim tu atmosferu. Sto se tice fakulteta, ne mogu vise da ucim, zavrsio sam strukovne studije i za sad mi je knjige dosta, mozda kasnije. ![]() Poslednja izmena od ivan13 : 08. 07. 2011. u 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Po onome što sam vidio na tvojoj stranici, teško da će te neko zaposliti (kancelarija, radnja knjižica, plata itd)... Najbolje ti je udri na Envato u međuvremenu kao što ti je neko spomenuo, tamo ćeš se učiti kako tako, a i nešto možeš zaraditi, ja sam za mjesec dana zaradio 150$, za par kodova (ne radim template, ali tu su pare).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Mislim da je njemu primarno da nauci nesto iz realnog poslovnog okruzenja a ne da u ovom momentu zaradi pare - ispravite me ako gresim
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|