|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Planiram da pokrenem oglase, specijalizovane za oglašavanje
polovnih i novih PC komponenti http://pcoglasi.com Dobrodošli bi mi saveti.( Iz oblasti za koju si stručan ![]() Postavi oglas, ako te ne mrzi ![]() ps. nisam još uvek završio diskjamer, kontakt, o nama i sl. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Dizajn je ok, pregledan. Tesko je dati neku konkretnu zamerku kad je sajt prazan, ne vide se listinzi i sl.
Par stvari koje mi se svidjaju na nekim drugim slicnim sajtovima, pa ti mozda budu inspiracija: - specijalizovana pretraga/filtri (da mogu da trazim memoriju, ali samo DDR3, 2GB ili vise, na 1066Mh ili vise). Ok je i da bude u koracima kao na pcberza, mada bi bilo znatno bolje da bude lepa pregledna forma, sa svim opcijama odjednom - sortiranje po ceni i po proizvodu (narocito po ceni je obavezan feature) - slika i opis i link ka detaljnom opisu (sajt proizvodjaca) - mogucnost da vidim celu ponudu prodavca, da imam odmah tu link na sajt prodavca, kontakt telefon i mapu gde je radnja Ono sto mi se definitivno ne svidja su likovi koju daju lazne, nize cene ... jedno moguce resenje bi bilo da radnja mora da navede i cenu u dinarima, ili koliko racuna euro, posto sam primetio da tu najvise varaju: napisu nizu cenu u evrima, ali zato racunaju evro 120din... ili nekakvo "Prijavi nepravilnsti" dugme Takodje predlog, dodaj opciju za komentarisanje proizvoda i prodavaca, to pomaze...
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 03. 09. 2011. u 18:23. |
![]() |
![]() |
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
![]() |
#3 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Zahvaljujem na kvalitetnom feedback-u
Postoji za pretragu opcija da filtriraš po kriterij. koje unosiš kroz dodavanja oglasa (uključeno je cena i mesto) http://pcoglasi.com/ad-category/stampaci/ (pa sa desne strane) Samo kod pretrage sa filterima je nezgodno to što postoji mnogo kriterijuma Ploče npr. oznaka, ležište memorije, podržane memorije MHz, CL.. ležište procesora, podržana jezgra, ležište grafike, broj USB portova, CHIPset, LAN, WLAN, itd, i ako bi to bilo obavezno ili i neobavezno prilikom unosa oglasa, proizvođač oglasne poruke bi imao mnogo posla, i odustao bi ![]() a mnogo prodavac i ne zna sve te detalje (nešto za internet , što reče neko na Limundo) Ovako, taj ko zna,može uneti u opis predemta oglašavanja, a pretraga pronalazi i to polje Ja lično volim kada ima dovoljno filtera, koji ti pretragu učine zadovoljstvom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|