![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.06.2007
Hvala: 27
42 "Hvala" u 23 poruka
![]() |
![]() Dobio sam Sparrow licencu koja mi ni treba posto vec imam svoju.
Pa eto resih da dam nekome kome treba i ko je planirao da kupi. Ako ima zainteresovanih, onih koji su stvarno planirali da kupuju i kojima odgovara app (da budemo posteni - za probu ima unlimited za jedan nalog), neka se jave na pp/ovde, kako kod. Ako ima vise interesenata, evo je formula za srecnog dobitnika: Kôd:
$data = array(...); shuffle($data); echo array_pop($data);
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Sparrow je odlican, ali sam prestao da ga koristim jer je CPU usage bio prilicno los.
Sada na Lionu novi mail je odlican, ne znam sta bi to Sparrow mogao da uradi novo ?
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.06.2007
Hvala: 27
42 "Hvala" u 23 poruka
![]() |
![]() Sparrow koristim vec duze vreme. Danas je izasla 1.4 verzija. Za CPU si u pravu, mada se i to popravlja. Generalno ne osecam posledice toga.
Meni se svidja zato sto ima odlicnu integraciju sa GMailom/GApps nalozima i sto je relativno light verzija koja stalno stoji u Menu baru, bez da se vidi kada switchujes aplikacije. I odlicna integracija sa Growlom. Nista novo ima par finih stvari, ali eto radi stabilno i uklapa mi se u workflow.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|