|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ pretpostavljam da nije ni naplacivana carina, vec "troskovi spedicije" koji su za CD-e i knjige ionako veci od carine... mada ja mislim da ovi nasi tzv. "predstavnici" DHL-a tu nesto debelo muvaju, jer bi trebalo shipping fee koji se plati da pokrije i te troskove...
![]() |
#2 |
novi član
Datum učlanjenja: 07.10.2011
Hvala: 6
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Mislio sam da se usluga spedicije placa samo na robu koja se carini? A opet sam cuo price da su ljudi placali uslugu spedicije na knjige.
Da ne pricam u prazno jer se u carinu i spediciju ne razumem, narucicu jednu/dve knjige i videti kako to ide. Ivanhoe hvala na savetu, trazicu da mi posalju preko poste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nemas sta da "trazis" vec prilikom kupovine biras jednu od 3 shipping opcija:
- Standard International Shipping (averages 18-32 business days) - Expedited International Shipping (averages 8-16 business days) - Priority International Courier (averages 2-4 days) Odaberi jednu od prve dve i posiljka nece ici preko kurira (DHL) sto samim tim znaci da neces imati ni eventualne troskove spedicije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
old school
Professional
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |