IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() Kodova ima i jos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
old school
Expert
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() Inace, evo spiska predavaca.. http://www.bizbuzz.rs/Predavaci/biZb.../index.lt.html
Manje vise to je to po pitanju predavaca. Uskoro dolazi i timetable |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Iskoristio bih malo ovu temu da odem u off ili pak ne. Što zbog poslovnih obaveza, što zbog privatnih preokupacija nisam imao priliku da prisustvujem nijednoj konferenciji bizBuzz. Zanima me Vaša mišljenja povodom istog, koliko su zapravo kvalitetna predavanja i Vaši sveobuhvatni utisci?
Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 55
202 "Hvala" u 26 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() @Vladimir
Od prethodnih 5 bio sam na 3 BizBuzza. I svakome bih preporučio. Što se tiče predavanja, bilo je dosta dobrih, bilo je i manje dobrih. Do sada je bilo uvek različitih tema toliko da svake godine svako ima bar po nešto korisno i novo da čuje. Ove godine su, po najavama, teme uže vezane za mobilni internet, mada po predavačima izgleda da i nije tako. Videćemo kad se izbaci spisak predavanja i tema. Atmosfera odlična. I tu bih stavio akcenat, jer se, bar moj je doživljaj, BizBuzz odlikuje dušom. Ove godine ću nažalost, verovatno tek dan pred konferenciju odlučiti da li idem, ali i ako ne uspem sva 3 dana, trudiću se svakako da svratim bar na jedan dan.
"Hvala" acca za poruku: |
![]() |
#5 |
old school
Expert
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() Ah, evo i raspored predavanja
![]() Inace, ova godina se malo razlikuje od prethodnih.. Opet smo promenili lokaciju, i sad se nalazimo u extra fensy hotelu.. (ne zato sto zelimo da budemo fensy, nego sto nismo imali izbora). Sad postoje paralelna predavanja, u 2 razlicite sale. Pa kome se sta svidja. Takodje ove godine dovodimo prvog pravog stranca ![]() ![]() Jos jedna novina je da ce od ove godine svi moci da idu na veceru koju mi organizujemo. Ranije smo pozivali samo predavace, sponzore i nase licne goste. Sad menjamo i tu praksu. Hmm, to je to u ovom javljanju.. Pa koga zanima vise, moze i da pita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Miloš Leković
Na probnom radu
|
![]() Da li ide neko iz Kragujevca na Bizbuzz? Jeste li se organizovali za smeštaj, gde spavate? Mislim da ću i ove godine u hostelu Sweet, samo što još nisam zvao...
Vladimire, što se tiče toga da li treba ići na konferenciju, kako je, i da li ćeš nešto naučiti na njoj, mislim da ti je najbolji odgovor to što ljudi koji su bili jednom dolaze opet. Na predavanjima svakako imaš šta da naučiš, a najbitnije je da upoznaš ljude. Vidimo se na bizbuzzu!
![]() |
#7 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 30.03.2008
Hvala: 139
15 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Blago nama, sutra startuje biZbuZZ. Ko sve od DPT-ovaca dolazi?
![]()
3 članova zahvaljuje SSpin za poruku: |
![]() |
#8 |
stara koska :)
Professional
|
![]() jbt, ja greskom u obaveze stavio za cetvrtak.
Bice cudo ako stignem sutra ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
it wasn't me
Certified
|
![]() Je l se ja računam u DPT-ovce? :P
U svakom slučaju dolazim, evo baš provedoh pola sata u tumačenju Planplus-a. Videćemo sutra ujutro koliko sam u tome bila uspešna. Do sutra! |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|