IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() Ah, evo i raspored predavanja
![]() Inace, ova godina se malo razlikuje od prethodnih.. Opet smo promenili lokaciju, i sad se nalazimo u extra fensy hotelu.. (ne zato sto zelimo da budemo fensy, nego sto nismo imali izbora). Sad postoje paralelna predavanja, u 2 razlicite sale. Pa kome se sta svidja. Takodje ove godine dovodimo prvog pravog stranca ![]() ![]() Jos jedna novina je da ce od ove godine svi moci da idu na veceru koju mi organizujemo. Ranije smo pozivali samo predavace, sponzore i nase licne goste. Sad menjamo i tu praksu. Hmm, to je to u ovom javljanju.. Pa koga zanima vise, moze i da pita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Miloš Leković
Na probnom radu
|
![]() Da li ide neko iz Kragujevca na Bizbuzz? Jeste li se organizovali za smeštaj, gde spavate? Mislim da ću i ove godine u hostelu Sweet, samo što još nisam zvao...
Vladimire, što se tiče toga da li treba ići na konferenciju, kako je, i da li ćeš nešto naučiti na njoj, mislim da ti je najbolji odgovor to što ljudi koji su bili jednom dolaze opet. Na predavanjima svakako imaš šta da naučiš, a najbitnije je da upoznaš ljude. Vidimo se na bizbuzzu!
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|