e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 12.10.2005
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Svima koji putuju sretan put i vidimo se na Palicu!
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Hajde bre, jel' moguće da niko nije poneo laptop na Palić? Ili ste svi u kafani?
![]() Neki report za prvi dan? Ništa a? ![]()
![]() |
#3 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Evo, sada dopešačih kući sa e-trgovine ... Bogami je posećeno, atmosfera je dobra, prezentacije su na nivou.
Nakon švenkovanja istaknutih kartica na sakoima da prepoznam who's'who, završih u veoma ugodnom podužem razgovoru sa Goranom Aničićem i Mungosom. Interesantno je kada uživo upoznaš nekoga o kome već imaš izgrađenu sliku, a da ne znaš ni kako izgleda. Čekamo vas sutra, da me lakše prepoznate, imaću crveni karanfil u reveru, ili ću držati violinu u ruci ![]() Baciću par slika na net, čim razvijem film u tamnoj komori. PS nije stradalo nijedno jagnje, za sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Evo i par slika, tačnije evo linkova koji vode na slike.
Pripreme za početak Hostese Sponzori Zoran Stanojević nakon svoje prezentacije Dejan Bizinger i Mungos pregovaraju oko kafe Goran Aničić i Mungos |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Evo i kratkog izveštaja sa prvog dana simpozijuma i moje Flickr galerije.
.................................. Kompjuterski e-zine Personal magazin .................................. Blogovi Svakodnevnica Auto blog Poslednja izmena od Goran Aničić : 06. 04. 2006. u 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Šaljite svoje fotke s e-trgovine na flickru ovde ... http://www.flickr.com/groups/etrgovina/
Tagovi : "E - Trgovina", "e - trgovina", "e-trgovina" ... sve to flickr konta kao etrgovina - preporučujem da za sve fotke u vezi konferencije dodate ovaj tag, a mogao bi i etrgovina2006. Pored ovih, dodajte imena ljudi koji se pojavljuju na određenoj fotki ... Da ne davim više, tamo u grupi ima zaseban forum, pa mogu da se postave pitanja u vezi korišćenja, a pre svega da se priča o samoj konferenciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja sam bio jutros i vratio se. Najveci zajeb - poveo sam decu koji su pored toga sto su bili izuzetno nemirni i zahtevni, upali u neke baruštine i bile su im mokre noge pa smo morali kući ranije nego što sam planira. Definitivno idem sledeće godine, sam ili samo sa ženom - deca su zbog sadističkih pretenzija (uživali da nas maltretiraju) zaradila ban na e-trgovinu
![]() Na žalost nisam imao prilike puno da čujem, ali ono što sam čuo bilo je dobro i jedan rad me je prilično zaintrigirao, Steva Majstorović je pričao o novim konceptima web identiteta. Upoznao sam neke ljude koje sam godinama sretao po forumima, sve u svemu vrlo pozitivno, stvarno mi je žao što sam morao ranije da odem.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Utisci sa eTrgovina 2007 | nixa | Opušteno | 9 | 29. 04. 2007. 11:49 |
VIDI Web top 100 2006 | Aleksandar Marković | Linkovi | 0 | 19. 12. 2006. 10:53 |
PR WEEK Belgrade 2006. | Ilija Studen | Opušteno | 13 | 05. 11. 2006. 13:17 |
Downtime 2006-08-30 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 1 | 31. 08. 2006. 20:21 |
Sxsw 2006 | Goran Aničić | Web design, Layout, User Interface | 4 | 20. 03. 2006. 11:04 |