e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Da li postoji makar i jedna srpska internet kompanija koja posluje globalno, ili makar u evropi ili regionu (osim infostuda,limunda) a da moze da se kaze da je uspesna?
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
|
![]() A šta je to internet kompanija?
infostud i limundo nisu internet kompanije... Inače firmi u Srbiji koje posluju preko interneta ima prilično, ali nikako dovoljno. Takođe, obrt im je fin za srpske uslove, ali mizeran u odnosu na svestku konkurenciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Zavisi sta smatras pod "Internet kompanija". Da li mislis samo na consumer media ili i na softverske kompanije? Sigurno ima mnogo vise uspesnih softverskih kompanija.
Pored Nordeusa, tu su i A51 (activeCollab), Levi9, Algotech, LinkGroup...
Flirtic.rs - social dating baziran na testovima i anketama | Karike.com - upoznaj nove osobe Poslednja izmena od Dejan Bizinger : 29. 11. 2011. u 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() @agvozden: Kako mislis da Infostud i Limundo nisu Internet kompanije?
![]() |
#6 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Postoje Norderus (Top Eleven), A51 (activeCollab), verovatno još puno njih koje se ne eksponiraju javno i čiji vlasnici ne bleje po forumima i twiteru. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() svi mi poslujemo globalno, ne mislis valjda da web developeri zive od srba
![]() salu na stranu, ima dosta ljudi koji prodaju software, wp theme, imaju uspesne sajtove... samo vecina njih koji nesto ozbiljnije zaradjuju ne vole da se exponiraju jer u Srbiji to nije zdravo raditi...
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 30. 11. 2011. u 02:58. |
![]() |
![]() |
3 članova zahvaljuje ivanhoe za poruku: |
![]() |
#8 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Konkretno sam mislio na kompanije koje poseduju samo uspesan sajt i samo od njega zaradjuje. Znaci iskljucivo web sajt,web servis, web app i od njega zaradjuje. Da Nordeus je sigurno najpoznatija.
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Web sajt je samo kanal kroz koji se plasira proizvod ili servis. Iza svakog uspesnog proizvoda/usluge stoje ljudi koji su se ujedinili oko iste ideje.
Tako da ako si planirao da imas "samo" uspesan sajt, odmah zaboravi na to. Trebas imati proizvod/uslugu koja ce odredjenim ljudima resiti neki problem a sajt je tu samo kao distributivni kanal. |
![]() |
![]() |
"Hvala" jasmanac za poruku: |
![]() |
#10 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Mislim da sam to i ja napisao (web app, web servis)
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|