Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Ustvari, ovaj prozor je 'div' pa mislim da ako se iskljuci javascript nece se pokretati, on je najveci problem nije toliko JS... ali neznam ustvari zasto ne radi link za close kad je i ono JS-om programirano
![]() |
#22 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() ILI mozda da ne diram nista vec da samo dodam funciju koja ce unistavati elemente desnim klikom na njih?
Nije problem to napisati ali kako da uradim da vazi za svaki elemenat bez obzira na ID???
I'm not sexy and I know IT! Poslednja izmena od AdriaMart : 13. 12. 2011. u 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
expert
Grand Master
|
![]() nisam znao odgovor na tvoje pitanje -> pitao sam google
medju prvim rezultatima: http://jquery-howto.blogspot.com/200...ser-click.html ovo ti je 90% gotovo modifikuj sam ![]() cini mi se da jako slabo koristis google + da ti treba neka knjiga za procitati + neki projekat natenane odradjen |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Da , to svakako. Ovo sam uradio... ali smaram sve ovde bezveznim pitanjima ali evo jos jednog. Predlozitei neku knjigu gde ima objedninjeno osnove php-a,javascripta,jquery-a,mysql i OOP i mvc... ili 2-3. a i ovaj projekat sad sto radim je taj projekat iz kojeg ucim jer mi je lakse da resavam neke zanimljive probleme koji ce reisti neki konkretan problem nego li primeri iz udzbenika
I'm not sexy and I know IT! Poslednja izmena od AdriaMart : 13. 12. 2011. u 17:02. |
![]() |
![]() |
"Hvala" AdriaMart za poruku: |
![]() |
#26 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Takodje kad uklonim sve script tagove i ispisem kao HTML opet mi je pojavljeje to prozorce. Kako je to moguce kad je ono programirano da ga pokrece javascript i to korisnicima koji prvu put dodju na stranu???
![]() |
#27 | |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Citat:
Koji proxy da koristim, koji script?
I'm not sexy and I know IT! Poslednja izmena od AdriaMart : 14. 12. 2011. u 20:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|