![]() |
#11 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 19.09.2011
Hvala: 15
9 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Ovo sam dugo trazio: http://www.nlp-class.org/ Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Иван Бишевац
Qualified
|
![]() Можеш ли конкретно да наведеш шта би смо дискутовали на тој Гулг групи, што не би смо могли на њиховом Q&A сајту?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Aleksandar Janković
Qualified
Datum učlanjenja: 16.10.2010
Hvala: 70
54 "Hvala" u 36 poruka
![]() |
![]() Citat:
Razlog zbog koga sam pokušao da pokrenem ovu raspravu je to što pre ove teme nisam ni znao da ima zainteresovanih ljudi iz Srbije. A za pohađanje ovih časova se ne odlučuje svako. Nekog zanatliju freelancera ili nekog "Ćata programera"(R) ovakve stvari ne interesuju. Njihovo je da odrade posao i to je to. Ovakve kurseve pohađaju ljudi koji vole da istražuju i primaju nova znanja. Takve ljude želim da upoznam i da ostanem sa njima u kontaktu. Znači poenta je da uspostavimo kontakt, da se za neki vikend okupimo kako bismo se upoznali, družili i razmenili iskustva, a možda i pomogli jedni drugima da bolje razumemo časove, pa posle šta nam bog da. Google grupu sam samo predložio kao medium za lakšu saradnju i komunikaciju. Ako imate neko drugo rešenje što da ne. Ja stvarno ne znam kako će Stanfordov forum da funkcioniše. Možda čak i dobijemo našu sekciju na maternjem jeziku, a možda oni odluče da ugase ceo Q&A forum nakon završetka predavanja. A možda svaki predmet ima svoj Q&A forum. A možda nam se razlikuju predmeti koje pohadjamo. A možda i ljudi ne budu zainteresovani za okupljanje. A možda se ispostavi da su predavanja loša i nisu vredna praćenja. Sve u svemu začin C.
![]() |
![]() |
#14 |
Иван Бишевац
Qualified
|
![]() Ја сам већ навео, тај Q&А сајт покреће софтвер који покреће и http://stackoverflow.com, тако да ако већ ниси тамо, можеш да погледаш, то је једна од најбрже растућих онлајн заједница.
У принцпу ти на том сајту можеш да направиш тему коју хоћеш и да дискутујеш о чему хоћеш. Немам ништа против, можемо да направимо Гугл групу, па да видимо можда од тога нешто и испадне. Што се тиче упознавања, то ти је супер идеја, да направимо нешто као TweetUp, да се дружимо, и да разменимо мишљења, и да се добро забавимо. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
novi član
|
![]() Grupa na guglu ili na stenfordovom q-and-a forumu, svejedno je, racunajte na jos jednog clana.
Inace, prijavio sam se za machine-learning kurs, mada razmisljam i o lean-launchpad. Pozdrav za sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Иван Бишевац
Qualified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() I ja se prijavio za Human-Computer Interaction.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 08.11.2010
Hvala: 68
78 "Hvala" u 32 poruka
![]() |
![]() Prijavio sam se na:
- Computer Security - Design and Analysis of Algorithms I - Natural Language Processing Nije neizvesno da cu se prijaviti na jos neki ako procenim da imam vremena. I za GG i za meetup i za njihov F&Q - racunajte na mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Da probam, HCI za sada.
![]() |
#20 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() jel zna neko ko je to vec pratio koliko to zahteva vremena nedeljno, onako odokativno?
Definitivno ima par jako zanimljivih tema...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|